Varaa Menu

Online varaus

Halvimman hinnan takuu!

Saapuminen Jan
Lähtö Jan
Aikuisia
Lapset 0-14 v.
Kpl

Huom! Poista kampanjakoodi nähdäksesi normaalin hinnaston.

+358 5260 5055 tai +358 444 010 856 / info@santalahti.fi
Tarjouspyyntö ryhmille ONLINE VARAUSTEN MAKSUTAVAT

Varaus- ja vuokrausehdot sekä ohjeet asiakkaille

Omistaja ja vuokranantaja:
Santalahti Resort
Santalomat Oy
Santalahdentie 150
48310 Kotka
+358 5 260 5055
info@santalahti.fi
www.santalahti.fi
Y-tunnus 096 1304-9

Palvelemme suomen ja englannin kielellä.

Varaus- ja peruutusehdot

Santalahti Resort (myöhemmin lomakohde tai Santalahti) noudattaa kaikkien tilojen ja palveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

1. Varaaminen ja maksu
Online-varauksissa asiakas maksaa koko maksun yhdellä kertaa varauksen teon yhteydessä tai voi valita maksun suorituksen saavuttaessa (”maksu saavuttaessa” -tarjontaa on rajoitetusti).
Onnistuneen varauksen teon jälkeen asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen varausvahvistuksen, varaus- ja vuokrausehdot, ohjeet asiakkaille ja maksukuittauksen, jos varaus on maksettu.

Puhelimitse tai sähköpostitse tehdyt varaukset maksetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa joko ennakkoon laskulla tai viimeistään saavuttaessa.

Matkatoimistovarausten varausmaksu 20% kokonaishinnasta laskutetaan heti varauksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksu erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen saapumispäivää.

Ryhmien maksut laskutetaan pääsääntöisesti ennakkoon osittain tai kokonaan.

Alle 18-vuotiaan varattaessa majoitus- tai juhlatilan, on varaajan toimitettava huoltajan suostumus sekä yhteystiedot varausta varten.

Santalahti Resortilla on oikeus asiakkaan sisäänkirjautumisen yhteydessä periä vakuus ennakkovarmennuksena luottokortilta. Vakuus kattaa ylimääräiset siivouskulut sekä mahdollisen tavaroiden rikkoontumisen. Vakuus palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä, mikäli Santalahti Resortilla ei ole syytä veloittaa tätä summaa osittain tai kokonaisuudessaan. Vakuuden suuruus on 50% majoituksen hinnasta.

2.  Ajo-ohjeet ja aukioloajat
Ajo-ohjeet sekä aukioloajat löytyvät Santalahti Resortin internetsivuilta www.santalahti.fi.

3. Saapuminen
Asiakkaan on esitettävä varausvahvistus -sähköposti sekä mahdollinen maksukuitti avainten tai palvelun luovutuksen yhteydessä.
Avaimet luovutetaan asiakkaalle etukäteen sovittuna ajankohtana.

Kesäsesongin ulkopuolella, kun vastaanotto ei ole avoinna ympäri vuorokauden, on avainten luovutuksesta sovittava ennen saapumista.

Saapumisajat majoitukseen:

 • Lomamökit klo 15.00 alkaen
 • Luksushuoneistot ja Villa Aava klo 17.00 alkaen
 • Tentsile-puumajoitus ja leirintäaluepaikat klo 12.00 alkaen

Asiakkaan tulee ilmoittaa Santalahdelle, mikäli saapumisaika on kello 20.00 jälkeen. Jos myöhäistä saapumisaikaa ei ole ilmoitettu vielä maksamattomissa varauksissa, on Santalahdella oikeus yrittää vuokrata kohde edelleen.

Lisäohjeita asukkaille on lomakohteessa eteisen seinällä.

4. Oleskelu ja varusteet
Tarkat kuvaukset lomakohteiden varustelusta ovat Santalahden internetsivuilla ja Online-varauksen huonekuvauksissa sekä lisätiedoissa.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse. Siivouspalvelu on myös mahdollista tilata erikseen.

Hiljaisuus alueella on klo 22.00-07.00. Myös muina aikoina häiritsevä käytös on kiellettyä. Santalahdella on oikeus häätää häiritsevästi käyttäytyvät ilman maksun palautusta.

Ovenaukaisut Santalahden vastaanoton ollessa avoinna 0 € ja muina aikoina 50 €. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta, sarjoittamisesta ja uusista avaimista aiheutuneet todelliset kustannukset.

5. Majoituskohteen luovutus
Avaimet on luovutettava Santalahden vastaanottoon lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.
Asiakkaan tulee huolehtia pois lähtiessä, että lomakohteen tavarat ovat paikallaan, roskat on viety pois, valot on sammutettu, ikkunat ovat kiinni ja kaikki ulko-ovet ovat lukossa.
Tarkemmat ohjeet poislähtemiseen ovat lomakohteen eteisen seinällä.

6. Tupakointi ja lemmikit
Tupakointi on kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista sisätiloissa veloitetaan 500€ ja tämän lisäksi lomakohteen hinnaston mukainen vuorokausihinta siihen asti, että tupakanhaju on saatu pois.

Lemmikkien tuonti on sallittua. Asiakkaan tulee huolehtia, etteivät lemmikit aiheuta jälkiä lomakohteeseen. Lemmikit eivät saa oleskella saunassa, vuoteissa tai sohvilla.

Santalahti ei vastaa tupakoinnista, eläimistä tai muusta syystä asiakkaille mahdollisesti aiheutuvista allergia- tms. ongelmista.

7. Henkilömäärä
Lomakohteessa ei saa yöpyä useampia henkilöitä kuin vuoteita on. Teltan tai muun lisämajoituksen, paljun tms. käyttö pihalla on kielletty.

8. Vahinkojen korvaus
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon sekä vahingosta johtuvat vuokranmenetykset.

9. Mahdolliset valitukset
Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi Santalahdelle, ja näin annettava Santalahdelle mahdollisuus tilanteen korjaamiseen.
Mikäli asia ei tule korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen Santalahdelle. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä.

Jos asiakas ja Santalahti eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Mahdolliset oikeudenkäynnit käydään Suomessa ja ensisijaisesti Kymenlaakson käräjäoikeudessa.

10. Peruutukset
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla suomen tai englannin kielellä sähköpostitse osoitteeseen info@santalahti.fi. Santalahti vahvistaa peruutuksen sähköpostilla ja peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun Santalahti on vahvistanut peruutuksen. Maksamaton lasku ei ole peruutus. Varauksen muuttaminen tulkitaan peruutukseksi.

Saavuttaessa maksettavat yhden lomakohteen varaukset (poislukien Villa Aava):

1-6 vrk varaukset, peruutuksen ajankohta

 • yli 7 vrk ennen varauksen alkua – Ei kustannuksia
 • 7-2 vrk ennen varauksen alkua – Santalahti veloittaa 50 % sovitusta hinnasta
 • alle 2 vrk ennen varauksen alkua – Santalahti veloittaa 100 % sovitusta hinnasta

yli 6 vrk varaukset, peruutuksen ajankohta

 • yli 21 vrk ennen varauksen alkua – Ei kustannuksia
 • 21-14 vrk ennen varauksen alkua – Santalahti veloittaa 50 % sovitusta hinnasta
 • alle 14 vrk ennen varauksen alkua – Santalahti veloittaa 100 % sovitusta hinnasta

Ennakkomaksetut yhden lomakohteen varaukset (poislukien Villa Aava):

Peruutuksen ajankohta

 • yli 21 vrk ennen varauksen alkua – Santalahti veloittaa sovitusta kokonaishinnasta 10 % + 30 € toimitusmaksun
 • alle 21 vrk ennen varauksen alkua – Santalahti veloittaa 100 % sovitusta hinnasta

Ryhmävaraukset ja Villa Aava:

Alla olevia ehtoja sovelletaan Villa Aavan varauksiin ja ryhmävarauksiin.
Ryhmävaraus = enemmän kuin yksi majoituskohde ja/tai yksi seuraavista erikseen: luolasaunamaailma, edustussaunavaraus, kokous-/juhlatilavaraus, catering-varaus, ohjelmapalveluvaraus.

Peruutuksen ajankohta

 • yli 28 vrk ennen varauksen alkua – Ei kustannuksia / ennakkomaksetuista varauksista 10 % kokonaishinnasta + 30 € toimitusmaksun Santalahti veloittaa sovitusta hinnasta
 • 28-14 vrk ennen varauksen alkua – Santalahti veloittaa 50 % sovitusta hinnasta
 • alle 14 vrk ennen varauksen alkua – Santalahti veloittaa 100 % sovitusta hinnasta

Yllättävän sairauden, tapaturman tai esteen varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista.

Käsittelemme kaikkia peruutuksia edellä mainituin ehdoin, oli peruuntumisen syy mikä tahansa.

Ulkomaanmaksussa mahdolliset pankkien kulut vähennetään palautettavasta summasta.

11. Santalahden oikeus peruuttaa varaus
Mikäli asiakas ei ole maksanut laskua eräpäivään mennessä, on Santalahdella oikeus peruuttaa varaus.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Santalahti irtisanoa sopimuksen. Santalahti on velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Santalahti ei vastaa esitteiden/internetsivujen mahdollisista virheistä. Pidätämme oikeuden esitteen painatuksen/internetin päivityksen jälkeen tulleisiin muutoksiin.

12. Asiakastietojen suojaus ja säilytys
Santalahti säilyttää asiakastiedot suojatusti. Majoittujien tietoja säilytetään maksimissaan kolmen (3) vuoden ajan. Henkilökunnan vaitiolovelvollisuus kattaa myös asiakastiedot. Yhteystietoja ei luovuteta yrityksestä ulos.

 

Varaa majoitus

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää. Hyväksy