Varaa Menu

Online varaus

Halvimman hinnan takuu!

Saapuminen Jan
Lähtö Jan
Aikuisia
Lapset 0-14 v.
Kpl

Huom! Poista kampanjakoodi nähdäksesi normaalin hinnaston.

+358 5260 5055 tai +358 444 010 856 / info@santalahti.fi
Tarjouspyyntö ryhmille ONLINE VARAUSTEN MAKSUTAVAT

Monipuoliset
Aktiviteetit

Santalahteen
Lemmikin kanssa

Santalahden
Aktiviteetit

Santalahden
Aktiviteetit

Santalahden
Aktiviteetit

Kotka Charter
Meriretket

SUOSITUIMMAT AKTIVITEETIT

Aktiviteetit ryhmille

Haluaisitko piristää kokouspäivääsi virkistävällä aktiviteetilla luonnon keskellä tai rentouttavalla yksityisellä joogatunnilla. Mikäli ryhmän jäsenillä on erilaisia mielenkiintoja, voimme yhdistää useamman aktiviteetin kokonaisuuden. Järjestetään yhdessä mieluinen päivä koko ryhmällenne Santalahti Resortissa.

Tutustu vaihtoehtoihin

Ryhmille

Meriretket - Kotka Charter

Meriretket

Kotka Charterin uusi vene Zorii Bliss – Targa 32

Hiiohoi, kaunista saaristoa horisontissa! 9-paikkainen Charter-vene Targa 32 vie sinut ja ryhmäsi Suomenlahden saariin ja itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Voimme lähteä liikkeelle Santalahdesta, mutta mahdollisia lähtösatamia ovat kaikki venesatamat alueella Kotka-Hamina-Pyhtää-Loviisa.

Meriretki on mukavasti yhdistettävissä muihin Santalahti Resortin mahdollisuuksiin. Miltä kuulostaisi kokouspäivä tai retkipäivä, johon kuuluu meriretken lisäksi kokoustilat, herkullinen ruoka, leppoisa saunominen ja tyylikäs majoitus?

Kysy lisää!
Kotka Charter
+358 440 415 815
kotkacharter@santalahti.fi

Katso meriretkipaketit ja hinnat

Lemmikin kanssa

Olemme lemmikkiystävällinen lomakohde – kaikki tilamme ovat sallittuja lemmikeille. Saunat ja uimarantamme ovat ainoat paikat, jonne lemmikkieläimiä ei voi viedä. Jos lemmikkisi on innostunut vedestä ja uimisesta, meiltä löytyy kuitenkin oma, mukava ranta siihen.

Santalahden luontopolut, Forest Track ja Sea View Track, ovat kivoja kohteita lähteä reippaalle retkelle myös lemmikin kanssa. Santa Caféssa meillä on lemmikeille oma herkkubaari!

Lemmikin kanssa Santalahdessa

Lemmikit

Minigolf Park

Minigolf

Minigolf on hauskaa lasten tai kavereiden kanssa, vaikka välillä tunteet saattavatkin kuumentua pelin tiimellyksessä. Santalahti Resortin 18-ratainen Minigolf Park on kauniissa puistossa uimarannan vieressä. Pelin lomassa voitte ihailla merta auringon paisteessa ja pitää välillä tauon Santa Caféssa nauttien juomaa, jäätelöä tai pientä syötävää listalta.

Vuokraa pelivälineet Santa Cafésta ja tule pelaamaan leikkimielellä! Jos saavut suuremmalla porukalla, ilmoitathan saapumisesta ennakkoon.

Hinnat / kierros

 • Aikuiset 8 €
 • Alle 12-v. lapset 5 €

Minigolf Happy Hour!
Hinnat -50 % ma-su klo 9-11 sekä pe-la klo 20 alkaen Santa Cafen aukioloaikojen puitteissa.

Kysy lisää:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055
Katso aukioloajat

Kotka Golf Center

Aivan Santalahti Resortin vieressä on Kotka Golf Center, jonka 18-reikäinen kenttä täyttää kansainvälisetkin vaatimukset. Miltä kuulostaisi golf-loma Kotkassa: päivät greenillä, illat kokeillen Santalahden ja yhteistyökumppaneiden muita aktiviteetteja ja tutustuen Kotkan nähtävyyksiin? Päivän päätteeksi maistuu sauna ja hyvät yöunet Santalahti Resortin tyylikkäissä huoneistoissa, tasokkaissa mökeissä tai rennolla camping-alueella.

Kysy tarjouspaketteja majoituksella golfin kera!

Kysy lisää:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055

Kotka Golf Center
+358 5 210 3700

Golf

Ranta

Uimaranta

Santalahden hienohiekkaisella uimarannalla auringonpalvojat voivat valita paikkansa lämpöiseltä hiekalta tai viileältä rantanurmelta. Uimaranta on matala ja turvallinen, ja sen pohja on tasaista, pehmeää hiekkaa. Täällä lapset pääsevät näyttämään hiekkalinnan rakennustaitojaan!

Uimarannalta piipahdat helposti myös Seikkailuradalle, Minigolf Parkiin ja Beach Volley -kentille, tai Santa Café -kahvilaan jätksille, juomalle tai syömään. Rannalla on pukukopit ja wc:t, grillaus- ja piknikpaikkoja sekä ramppi, jonka avulla vesirajaan pääsee myös pyörätuolilla.

Patikointi

Laita jalkaasi tukevat popot, nouda ilmainen kartta Santa Cafésta ja lähde Santalahden hienoille, merkityille luontopoluille!

Forest Track on metsäinen, 2,5 km pitkä polku, jossa kohtaat metsän kauneuden, tuoksut ja äänet. Matkalla voit ihailla merta näköalapaikalla. Polku kiertää Mussalon saaren keskiosissa ja länsirannoilla. Kiva polku myös koiran kanssa!

Sea View Track, on 2,5 km pitkä rantapolku, joka vie saaren läpi kallioisille etelärannoille. Matkalla kohtaat karuja saariston kallioita, metsää ja kalliorantoja. Perillä odottaa mahtava merimaisema Suomenlahden saaristoon. Reitin varrella on mainioita uima- ja piknikpaikkoja rantakallioiden ja siirtolohkareiden siimeksessä.

Lisää patikoitavaa? Erinomaisia retkeilykohteita ovat myös Valkmusan kansallispuisto Pyhtäällä ja Repoveden kansallispuisto Kouvolassa ja Kotkan kansallinen kaupunkipuisto.

Santalahden luontopolkuopas ja -kartta Santalahden aluekartta PDF

Luontopolut

Sup-lautailu

SUP

Sup-lautailu eli ”suppailu” on sekä lapsille että aikuisille sopivaa leppoisaa ajanvietettä. SUP-laudalla voit meloa rauhallisesti tai rivakammin seisten tai polvillasi – tai vaikka joogata istuen! Jos olet ensikertalainen, annamme sinulle opastuksen.

Vuokra sisältää:

 • Käyttövalmis SUP-lauta
 • Karkuremmi
 • Aikuisille ja lapsille sopiva, säädettävä mela
 • Kelluntaliivit

Vuokrahinnat:

Starboard tai Red aikuisten- ja lasten alle 60kg SUP -lauta

 • 22 € / tunti + lisätunnit 12 €
 • 70 € / vrk

3 henkilön Red Voyager Tandem 15′
Tämä sup-lauta kantaa jopa 3 henkilöä!

 • 35 € / tunti + lisätunnit 18 €
 • 95 € / vrk
 • sis. 2 melasettiä

Kysy lisää:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055
Katso välinevuokrauksen aukioloajat

Pyöräily

Ota allesi polkupyörä ja lähde kruisailemaan lähiympäristöön! Kotkan kaupungin keskusta eli Kotkansaari on vain 5 kilometrin päässä, joten pyörällä pääset helposti tutustumaan saaren kauniisiin puistoihin ja kohteisiin, kuten Maretariumiin ja Merikeskus Vellamoon.

Voit vuokrata polkupyöriä Santa Cafésta, ja saat meiltä myös Kotkan pyöräilykartat. Kypärät sisältyvät vuokrahintaan.

Vuokrahinnat

Polkupyörä:

 • 10 € / 2 tuntia
 • 19 € / päivä (aamusta iltaan)

Fatbike:

 • 19 € / 2 tuntia
 • 29 € / päivä (aamusta iltaan)

Kysy lisää:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055
Katso välinevuokrauksen aukioloajat

Pyöräily

Lumikenkäily ja hiihto

Lumikenkäily ja hiihto

Santalahdessa saadaan posket punaisiksi ulkoillen myös talviaikaan! Lähde lumikengillä talvisen meren jäälle, mäntymetsien siimekseen tai lumipeitteisille luontopoluille. Pakkaa mukaasi lämmintä juomaa ja pidä välillä ansaittu tauko. Jos mielesi tekee hiihtämään, voit sivakoida niin meren jäällä kuin ladulla metsän suojassa. Parin kilometrin mittainen latu lähtee aivan Santa Cafén vierestä.

Voit vuokrata hiihtovarusteita ja lumikenkiä Santa Cafésta. Varusteita löytyy sekä lapsille että aikuisille.

Vuokrahinnat:

 • Murtomaahiihtosetti 25 € / päivä (sukset, monot, sauvat)
 • Lumikenkäsetti 15 € / päivä (lumikengät, sauvat ja säärystimet)

Kysy lisää:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055
Katso välinevuokrauksen aukioloajat

Seikkailurata, leikkipuisto ja leikkihuone lapsille

Jos aurinko on jonain päivänä piilossa, ei tekeminen Santalahdessa kuitenkaan lopu kesken! Kiva seikkailurata uimarannan tuntumassa tarjoaa huvia ja haasteita hieman varttuneemmille lapsille ja lapsenmielisille. Pienemmille lapsille on leikkipuisto hiekkalaatikkoineen ja keinuineen keskeisellä, helposti valvottavalla paikalla.

Santa Cafésta voit lainata erilaisia lautapelejä ja ulkopelejä. Jos sadekuuro yllättää, leirintäalueella on sisätiloissa kiva leikkihuone.

Lapsille

Koskenlasku Kymijoella

Koskenlasku

Koe Kymijoki vauhdikkaita koskia laskien ja virran vietävänä lipuen! Koskenlasku lautalla vie sinut ja ryhmäsi kauniille Kymijoelle. Koette niin koskien pärskeitä kuin rauhallisempia suvantoja, jolloin aikaa jää kauniin jokiympäristön tarkkailulle.

Reittien pituuden vaihtelevat 1,5 tunnin koskiretkestä 4 tunnin elämykseen joelta merelle asti. Koskenlaskun kruunaavat vaikka nokipannukahvit ja lohileivät.

Kysy lisää:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055

Kalastus Kymijoella tai merellä

Siimat kireiksi! Kalastitpa perholla tai uistimella, Kymijoki on kiistatta eteläisen Suomen paras lohijoki. Kymijokeen nousee vuosittain tuhansia kookkaita lohia ja meritaimenia. Lohisesongin alkaessa kalamiehet ympäri Etelä-Suomen kokoontuvat Kotkan Siikakoskelle, Ruhalle ja Korkeakoskelle kokeilemaan onneaan ja mittaamaan taitojaan kuningaskalan pyynnissä.

Järjestämme ohjattuja kalastusretkiä sekä joelle että merelle yhteistyökumppaniemme kanssa. Parhaat kalajutut syntyvät Kotkassa!

Kysy lisää:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055

Kalastus

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää. Hyväksy