Varaa Menu

Online varaus

Halvimman hinnan takuu!

Saapuminen Jan
Lähtö Jan
Aikuisia
Lapset 0-14 v.
Kpl

Huom! Poista kampanjakoodi nähdäksesi normaalin hinnaston.

+358 5260 5055 tai +358 444 010 856 / info@santalahti.fi
Tarjouspyyntö ryhmille ONLINE VARAUSTEN MAKSUTAVAT

Luolasaunamaailma

Luolasaunamaailmamme luolassa oleva savusauna yhdistettynä mukavaan lämminvesialtaaseen on erilainen elämys! Saunoessa voitte ihailla upeita merimaisemia, ja saunan jälkeen on ihanaa rentoutua takkahuoneessa ja terassilla.

Saunaan saa tuoda mukana omat juomat, ja huippukokeiltamme saatte halutessanne herkullisen cateringin. Saunamaailman tuntumassa on kokoontumista varten mm. tunnelmallinen Lapin Kota ja Takkatupa, tyylikäs Villa Aava, sekä tasokkaita majoitusmahdollisuuksia.

Luolasavusaunaan, lämminvesialtaaseen ja takkahuoneeseen mahtuu jokaiseen n. 10 henkilöä kerrallaan. Suuremmille ryhmille voimme lämmittää lisäksi 2 viereistä edustussaunaa. Tällöin kylpemään mahtuu yhtä aikaa jopa 60 henkilöä.

Kysy lisää, niin kokoamme teille mieleisenne paketin!

Savusaunatontun lämmitysniksit

Savusaunan lämmityspuuna käytämme paikallista leppää, joka antaa puhtaat ja makoisat löylyt. Savusaunan lämmitys aloitetaan 7 tuntia ennen löylyjä. Näin kiuas ja sauna saavat ”siintyä” useamman tunnin. Suomalaiset Mäntyharjun Oliviini-kiuaskivet ja savusaunan lämmittäjän perinteiset niksit takaavat mukavan pehmeät löylyt.

  • Perushinta 595 € / 4 tuntia + 19 € / henkilö
  • Lisätunnit 119 €
  • Hinnat sis. alv 24%
  • Sisältää pyyhkeet, saunahatut ja pesuaineet
  • Varattavissa ympäri vuoden ma–la klo 16–22

 

Tarjouspyyntö

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää. Hyväksy