CHARTERVENE TARGA 32 – KOTKA CHARTER MERIRETKET

Tiedustelut ja paketit

Chartervene Targa 32 – Zorii Bliss

Hiiohoi, kaunista saaristoa horisontissa! Charter-vene Targa 32 vie sinut ja ryhmäsi Suomenlahden saariin ja itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Voimme lähteä liikkeelle Santalahdesta, mutta mahdollisia lähtösatamia ovat kaikki venesatamat alueella Kotka-Hamina-Pyhtää-Loviisa.

Meriretki on mukavasti yhdistettävissä muihin Santalahti Resortin mahdollisuuksiin. Miltä kuulostaisi kokouspäivä tai retkipäivä, johon kuuluu meriretken lisäksi kokoustilat, herkullinen ruoka, leppoisa saunominen ja tyylikäs majoitus?

Varaukset ja tiedustelut

Kotka Charter
+358 4 4041 5815
kotkacharter@santalahti.fi
Y-tunnus 1668459-0 

Kippari ja veneen omistaja Jukka Markkola sekä laivakoira lapinporokoira Zorii uimaretkellä Kotkan saaristossa

Hinnat

490€ / alkava konetunti + mahd. odotus 90 € / tunti

Tunnit veloitetaan toteutuneiden alkavien konetuntien mukaan. Veloitus alkaa Kotkan Sapokan venesatamasta.

Targa 32

Kotisatama Kotkan Sapokka

Istumapaikat: hytissä matkustaa mukavasti 6 henkilöä ja kippari, yläohjaamossa 3 paikkaa ja takakannella 4-8 paikkaa

Hyvä navigointi- ja turvavarustus

Kumivene uintiretkille ja luonnonsatamien rantautumisiin

Pituus 10,78 m, leveys 3,37 m, syväys 1.1 m

Koneet: 2 x 260 hv Volvo Penta Diesel

Matkavauhti 22-30 solmua, huippunopeus 37 solmua

Päiväretkikohteita meriretkelle

Ulko-Nuokon suojaisaa satamaa ympäröivät korkeat rantakalliot. Saaren kiertää kävellen alle tunnissa. Matkalla näette korkeita rantakallioita, talon kokoisia kivenlohkareita ja rannikon karua metsäluontoa. Saaressa on grillauspaikkoja. Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on n. 40 minuuttia.

Ulko-Tammio on sotahistoriallisesti merkittävä kohde, jossa on nähtävissä paljon toisen maailmansodan aikaisen linnoituksen ja varustuksen jäänteitä. Ulko-Tammion sotahistoriaan voi tutustua osittain esimerkiksi luontopolkua kiertämällä. Luontopolun varrella on myös kaksi asemiinsa palautettua tykkiä sekä sota-aikainen kalliotunneli, jonka läpi voi kulkea. Saaressa on grillauspaikkoja. Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on n. 1 tunti.

Kaunissaari on vanha ja ainutlaatuinen kalastajakylä avomerellä Kotkan eteläpuolella. Saaressa on mm. saaristolaismuseo ja ravintola, jossa voimme poiketa vaikka lohisopalla. Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on n. 30 minuuttia. Samalla voimme toki tehdä kierroksen myös muualla Kotkan upeassa saaristossa.

Langinkosken keisarillinen kalastusmaja
Venäjän keisari ja Suomen Suuriruhtinas Aleksanteri III:lle ja hänen puolisolleen Maria Feodorovnalle rakennettiin vuonna 1888 kaksikerroksinen huvila Langinkosken partaalle. Kalastusmaja on ainut Venäjän keisarin omistama ja käyttämä rakennus joka on säilynyt Venäjän rajojen ulkopuolella.
Kalastusmajan suunnitteli suomalainen arkkitehtikolmikko: Magnus Schjerfbeck laati rakennuksen piirustukset ja sisustussuunnittelijana oli Jac. Ahrenberg. Kokonaisuuden hyväksyi Sebastian Gripenberg. Majassa toimii nykyään Langinkosken keisarillinen kalastusmuseo. Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on n. 30 minuuttia.

Rankki on entinen armeijan saari Kotkan edustalla. Rankin saarella on n. 30 rakennusta tai suojarakennusta sekä lisäksi suuri joukko linnoitteita ja pesäkkeitä. Venäläiset aloittivat Rankin saaren linnoittamisen 1914 ensimmäisen maailmansodan aikana. Suomen armeijan varusmieskoulutus lopetettiin Rankissa vuonna 2006 ja saari avautui matkailijoille kesällä 2015. Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on alle 30 minuuttia. Rankin retkivinkki: opastettu saarikierros ennakkotilauksesta.

Svartholman merilinnoitus sijaitsee Loviisan edustalla. Saaren linnoittaminen aloitettiin vuonna 1748 Augustin Ehrensvärdin laatiman suunnitelman mukaan. Krimin sodan aikana englantilaiset räjäyttivät linnoituksen bastionit, jonka jälkeen linnoitus rappeutui käyttämättömänä. Museovirasto aloitti Svartholman linnoituksen suunnitelmallisen restauroinnin 1960-luvun lopulla. Päälinnoituksen restaurointi ja saaren ympäristön kohennustyöt valmistuivat vuonna 1998. Saaressa on saaristolaisravintola Cafe Svartholm. Merimatka Kotkasta on n. 1,5 tuntia. Voimme valita kelien mukaan reitin ulkomeren kautta tai sisäsaariston suojissa.

Itäisen Suomenlahden Kansallispuisto

>> Satamat kansallispuiston alueella

>> Retkietiketti

Itäisen Suomenlahden Kansallispuisto - Metsähallitus logo

Kotka Charter on Metsähalllituksen virallinen yhteistyökumppani

 

Linkkejä retkikohteisiin

 

Valmiita paketteja myös majoituksella ja savusaunalla

Päivä ja ilta – Meriretki, Luolasavusauna ja lämminvesiallas

 • Kolmen tunnin meriretki charterveneellä Suomenlahden saaristoon tai Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Useita vaihtoehtoja toiveidenne mukaan.
 • Retken jälkeen Luolasavusauna ja lämminvesiallas Santalahti Resortissa.

Hinta yhteensä 1.990 €

Mahdolliset ruokatarjoilut toivomustenne mukaan.

1 vrk – Luksusmajoitus meren rannalla ja päiväretki merelle

1. päivä

 • Kolmen tunnin meriretki charterveneellä Suomenlahden saaristoon tai Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Useita retkivaihtoehtoja toiveidenne mukaan.
 • Saapuminen ja majoittuminen Santalahti Resortiin klo 17 jälkeen.
 • Kokoustamista, yhdessäoloa tai muuta ohjelmaa toiveiden mukaan.

2. päivä

 • Huoneiston luovutus klo 12 mennessä

Hinnat alkaen

 • 1.860 € / 1–10 henkilöä
 • Täysihoidolla hintaesimerkki 2.190 € / 1–10 henkilöä

1. päivä illallinen
2. päivä aamiainen

Lopullinen hinta määräytyy valitsemienne tarjoilujen mukaan. Kysy catering-vaihtoehtoja myyntipalvelustamme!

2 vrk – Luksusmajoitus meren rannalla, luolasavusauna, lämminvesiallas ja meriretki

1. päivä

 • Saapuminen ja majoittuminen klo 17 jälkeen.
 • Kokoustamista, yhdessäoloa tai muuta ohjelmaa toiveiden mukaan.

2. päivä

 • Kolmen tunnin meriretki charterveneellä Suomenlahden saaristoon tai Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Useita retkivaihtoehtoja toiveidenne mukaan!
 • Illalla Luolasavusauna ja lämminvesiallas.

3. päivä

 • Huoneiston luovutus klo 12 mennessä

Hinnat alkaen

 • Yhteensä 2.970 € / 1–10 henkilöä
 • Täysihoidolla hintaesimerkki 4.000 € / 1–10 henkilöä

1. päivä päivällinen
2. päivä aamiainen, lounas ja illallinen
3. päivä aamiainen

Lopullinen hinta määräytyy valitsemienne tarjoilujen mukaan. Kysy catering-vaihtoehtoja myyntipalvelustamme!

Santalahti Resortista löytyy upeita kokous- ja juhlatiloja sekä majoitusmahdollisuuksia, jos haluatte yhdistää meriretken kokoukseen, tyky-päivään tai juhlaan. Rakennamme teille täydellisen paketin toiveenne mukaan. Kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Video