Sivukartta | 

Santalahti
L-Targa31_5

Online varaus

Saapuminen:
Lähtö:
Tyyppi:
Majoituskohteita:
Aikuisia:
Lapset 0-14 v.:
Kampanjakoodi:

Halvimman hinnan takuu!

Ryhmävaraukset: info@santalahti.fi, p. (05) 260 5055

» Avaa kaikki asiakasarviot
» Arvioi meidät

» Tilaa Santalahden uutiskirje

SANTALAHDEN ASIAKASARVIOT

Kati, Helsinki
"Santalahti Resort on sopiva paikka yritystilaisuuksiin, kuten työnkehittämispäivien ja virkistyspäivien järjestämiseen. Kokoustilat ja palvelut toimivat hyvin. Majoitus upeissa huoneistossa, saunamaailma ja tunnelmallinen päivällinen Lapin kodassa olivat ihan huippua. Ja kaikki tämä upeassa rantamaisemassa ja omassa rauhassa. Kiitos hyvistä ja joustavista järjestelyistä Santalahden myynnille ja henkilökunnalle!"

Päivi
"Siisti ja hyvin hoidettu alue! Olemme vierailleet useamman kerran: telttaillen, asuntoautolla sekä mökkeillen. Leirintäalueella on hyvätasoiset palvelut ja mökeissä on monipuolinen varustus. Luontopolulla kannattaa käydä ihailemassa upeita kallioisia merimaisemia. Harrastusmahdollisuuksiakin alueelta löytyy suppailusta minigolfiin! ☺"

Tiina, Hämeenlinna
"Upea paikka, hyvä palvelu ja siisteys täysi kymppi =) Ensimmäinen kerta kaksi yötä, kiva mökki. Ensi kesänä uudelleen."

Pia
"Suosittelen!
Kiva paikka isojen ja pienten lasten kanssa! Puhelimitse sovitut asiat toteutui toiveiden mukaan mukavasti ja joustavasti :)"

Mari, Heinola
"Tultiin juhannuksen viettoon santalahteen ja ei voi muuta kun olla tyytyväinen,siisti mökki ja alueet muutenkin. Juhannus Kokko ja musiikki erinomaiset :)  Luontopolulle kannattaa mennä."

Titta
"Sijaitsi hienolla paikalla ja alue oli rauhallinen."

Riikka
"Viihtyisä ja rauhallinen paikka koiralliselle!
Viihtyisä mökki ja alue, loistavat ulkoilumahdollisuudet koiran kanssa matkustavalle."

Lasse
”Erinomainen merenrantapaikka Kotkan n. 4 km Kotkan keskustasta.”

Kirsi & kumppanit
"Haluaisin lähettää kiitokset viime viikonlopusta. Huoneisto oli aivan super ihana, siisti, tasokas jne.
Ja siellä oli muuten tosi hyvä sauna.
Luolasauna oli kanssa mieleenpainuva kokemus.
Ulkoilureitit oli mukavat ja sopivat kaikenkuntoisille.
Viikonloppu oli tosi rentouttava ja akkuja lataava.
Kiitos vielä ja mukavaa joulun odotusta."

Paula
"Koiralliselle mainio valinta.
Hienoa, että koirat olivat tervetulleita ilman lisämaksua!
Mökki oli todella siisti."

Gösta
"Upea. Meri lähellä. Hyvä mökki. Saunasta pääsee suoraan terassille. Kiva paikka. Hyvät palvelut."

Suvi
"Fantastinen
Siisteydestä!!"

Mervi
"Mahtava leirintäalue! Tulimme yhdeksi yöksi, mutta jäimmekin kahdeksi yöksi! Siistit ja mahtavat huoltotilat. Koko perhe nautti luonnosta, uimisesta, minigolfista jne.. Kaikille oli tekemistä! Suosittelen kaikille ja tulemme kyllä uudestaankin!"

Tuula
”Olimme 2vrk siellä. Paras paikka missä olemme ikinä olleet ja varmasti mennään uudestaan. Siistiä ja rauhallista, kaikki toimi.”

Eija,  Espoo
"Lerintäalue huippu hyvä: rauhallista, uimaranta lähellä, kiva kahvila. Mutta ennenkaikkea ihastuimme luontopolkuihin, jotka lähtevät leirintäalueelta merenrannalle. Upeat, vaihtelevat maisemat, näkee kuinka jääkausi on muokannut maisemaa. Merenranta suorastaan eksoottista ja luontopolut eivät ole liian pitkiä. Suosittelen! Olemme menossa Santalahteen taas parin viikon päästä nauttimaan merellisistä tunnelmasta ja luontopoluista."

Jouni,  Leppävirta
"Mietittiin minne mennään, onneksi lähdimme viettämään päivää santalahteen. Hienoa palvelua ja puitteet kunnossa :) tulemme ehdottomasti uudestaan!"

Judit,  Benalmadena
"Meillä oli jo 10 vuotta kausipaikana ja nyt myös kesäkotina Santalahti Camping. Mahtava paika ja se on totta, että Suomen paras leirintäalue. Asiallista ja ystävällistä palvelua, siisti ja lähellä kaupunkia."

Janne,  Nastola
"Yhdeksän vuotta ollaan käyty joka kesä useita kertoja..Ehdottomasti Suomen paras leirintäalue!"

Riikka,   Malmö
Pidimme mökin ja koko alueen siisteydestä, varustus ja sauna todella täyttivät odotukset erinomaisesti. Erityismaininta vielä paikan lapsiystävällisyydestä, rauhallisuudesta ja esteettisyydestä. Ehkä uimarantaa olisi pitänyt hiukan siivota ja olisimme mielellään halunneet ennen saapumistamme ilmoituksen, että saimmekin toisen mökin sen varaamamme sijasta."

Pekka
”Vierailimme Santalahdessa heinäkuussa ensimmäistä kertaa. Loistava camping -alue, kertakaikkiaan. Siistiä, väljää, meren aromia ilmassa, erinomainen aamusauna. Suomen mittakaavassa parempaa et löydä! Menkää sinne!”

Sari ja Petri Joensuu
"Olimme viime kesänä leirintämökissä pari yötä. Luulimme pärjäävämme ilman omaa vessaa / suihkua mutta seuraavan kerran kun tullaan, varaamme varmasti suihkumökin :D Upea paikka ja palvelu pelasi. Ei todellakaan moittimista."

Mia, Espoo
”Haettiin tänään meidän uusi asuntoauto ja luovutuksessa juteltiin Best Caravanin huoltopäällikön kanssa niitä näitä ja kun leirintäalueista tuli puhe, niin mainitsi, että Santalahti ehdottomasti suomen paras :) pisteet siis teille :)”

Arto, Kotka
”Varmasti Suomen paras !!”

Tarja
”Pakko laittaa isot kiitokset uusista vaunupaikoista ja uudesta huoltorakennuksesta leirintäalueella. Uudet paikat olivat niin hienoja ja siistejä kivetyksineen ja uusi huoltorakennus oli todella siisti ja hieno.
Mukava tulla uudestaan! :)”

Mika
”Vietimme viikonlopun Santalahdessa ja paikka oli juuri niin hieno kuin keskustelusta sai ymmärtääkin :). Meidän perheen mielestä ehdottomasti ykköskohde tähän mennessä käydyistä.
Varsinkin uuden puolen yleiset tilat olivat todella siistit ja mukavat.
Lapset viihtyivät myös hyvin, oli hyviä leikkipaikkoja ja uimaranta lähellä. Menemme varmasti uudelleen.”

 

FINLAND REVIEWS

Suomi maailman kärjessä
» Tilastokeskus - Suomi 100 v

Best in travel 2017
» Lonely Planet

Best Trips 2017
» National Geographic

Top 10 Happiest Countries in the World
» National Geographic 12.8.2016

Best country in the world for living
» Independent 5.7.2016

Kotka Charter meriretket

Meriretki Itäisen Suomenlahden Kansallispuistoon ja retkeilysaariin on ainutlaatuinen elämys. Kotkan edustalla on yli 400 saarta. Aluksen toimialue on Kotka-Hamina-Pyhtää-Loviisa. Lähtösatama sopimuksen mukaan. Alus on rekisteröity tilausliikenteeseen, 12 henkilöä + miehistö.

Meillä on runsaasti valmiita meriretkipaketteja majoituksella, täysihoidolla, kokoustiloilla ja vaikkapa luolasavusaunalla.

Kysy lisää !


Meriristeilyjen hinnat / ryhmä max 12 henk

Lähtömaksu 150 € + alkavat konetunnit 290 € / tunti.
Odotus 70 € / tunti

Hinnat alv 0%

Konetuntien veloitus alkaa Kotkan Sapokan venesatamasta.

» Tilaa Santalahden uutiskirje

Valmiita pakettihintoja

Lähtö / paluu Kotkan Sapokka
 • Rankki, Varissaari, Kirkonmaa, Kuutsalo, Langinkoski tai Lehmäsaari
  440 € + mahd. odotus 70 € / tunti (matka-aika n. 20min / suunta)
 • Kaunissaari, Ulko-Nuokko, Haapasaari tai Hamina
  730 € + mahd. odotus 70 € / tunti (matka-aika n. 30-60min / suunta)
 • Ulko-Tammio, Struka, Svartholma tai Loviisa
  990 € + mahd. odotus 70 € / tunti (matka-aika n. 60-90min / suunta)
Lähtö / paluu Santalahden venesatama
 • Rankki, Varissaari, Kirkonmaa, Kuutsalo, Langinkoski tai Lehmäsaari
  490 € + mahd. odotus 70 € / tunti (matka-aika n. 20min / suunta)
 • Kaunissaari tai Ulko-Nuokko
  730 € + mahd. odotus 70 € / tunti (matka-aika n. 30-50min / suunta)
 • Ulko-Tammio, Haapasaari, Struka tai Hamina
  990 € + mahd. odotus 70 € / tunti (matka-aika n. +60min / suunta)
 • Svartholma tai Loviisa
  1020 € + mahd. odotus 70 € / tunti (matka-aika n. 1h 30min / suunta)

Hinnat alv 0%


Yhteystiedot

Kotka Charter / Jukka Markkola
+ 358 440 415 815
» e-mail


Muutama kiinnostava päiväretkikohde

Ulko-Nuokon suojaisaa satamaa ympäröi korkeat rantakalliot. Saaren kiertää kävellen alle tunnissa ja matkalla on korkeita rantakallioita, talon kokoisia kivenlohkareita ja rannikon karua metsäluontoa. Saaressa on grillauspaikkoja. Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on n. 40 min.

Ulko-Tammio on sotahistoriallisesti merkittävä kohde, jossa on nähtävissä paljon toisen maailmansodan aikaisen linnoituksen ja varustuksen jäänteitä. Ulko-Tammion sotahistoriaan voi tutustua osittain esimerkiksi luontopolkua kiertämällä. Luontopolun varrella on myös kaksi asemiinsa palautettua tykkiä sekä sota-aikainen kalliotunneli jonka läpi voi kulkea. Saaressa on grillauspaikkoja. Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on n. 1 tunti.

Kaunissaari on vanha ja ainutlaatuinen kalastajakylä Kotkan eteläpuolella. Kaunissaari sijaitsee avomerellä. Saaressa on mm. saaristolaismuseo ja ravintola, jossa poikkeamme vaikka lohisopalla. Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on n. 30 min. Voimme toki tehdä samalla kierroksen Kotkan upeassa saaristossa.

Langinkosken Keisarillinen kalastusmaja
Venäjän keisari ja Suomen Suuriruhtinas Aleksanteri III:lle ja hänen puolisolleen Maria Feodorovnalle rakennettiin vuonna 1888 kaksikerroksinen huvila Langinkosken partaalle. Kalastusmaja on ainut Venäjän keisarin omistama ja käyttämä rakennus joka on säilynyt Venäjän rajojen ulkopuolella.
Suomalainen arkkitehtikolmikko suunnitteli kalastusmajan. Magnus Schjerfbeck laati rakennuksen piirustukset ja sisustussuunnittelijana oli Jac. Ahrenberg. Kokonaisuuden hyväksyi Sebastian Gripenberg.
Majassa on nykyään Langinkosken keisarillinen kalastusmuseo.
Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on n. 30 min.

Rankki on entinen armeijan saari Kotkan edustalla. Rankin saarella on n. 30 rakennusta tai suojarakennusta, lisäksi suuri joukko linnoitteita ja pesäkkeitä. Venäläiset aloittivat Rankin saaren linnoittamisen 1914 ensimmäisen maailmansodan aikana. Suomen armeijan varusmieskoulutus lopetettiin Rankissa vuonna 2006 ja saari avautui matkailijoille kesällä 2015. Merimatka Kotkasta tai Santalahdesta on alle 30 minuuttia.
Rankin retkivinkki, opastettu saarikierros ennakkotilauksesta.

Svartholman merilinnoitus sijaitsee Loviisan edustalla. Saaren linnoittaminen aloitettiin vuonna 1748 Augustin Ehrensvärdin laatiman suunnitelman mukaan. Krimin sodan aikana englantilaiset räjäyttivät linnoituksen bastionit, minkä jälkeen linnoitus rappeutui käyttämättömänä.Museovirasto aloitti Svartholman linnoituksen suunnitelmallisen restauroinnin 1960-luvun lopulla. Päälinnoituksen restaurointi ja saaren ympäristön kohennustyöt valmistuivat vuonna 1998. Saaressa on saaristolaisravintola Cafe Svartholm. Merimatka Kotkasta on n. 1h 30min. Voimme valita kelien mukaan reitin ulkomeren kautta tai sisäsaariston suojassa.

Charter- ja taksivene Targa 31 - ZaZu

 • Kotisatama on Kotkan Sapokka.
 • Rekisteröity vuokraveneeksi kotimaanliikenne 2- alueelle, 12 matkustajaa + miehistö.
 • Hytissä matkustaa mukavasti 6+ henkilöä ja kippari, kansilla on istumapaikkoja ja yläohjaamo 3:lle.
 • Hyvä navigointi- ja turvavarustus.
 • WC, pentteri, jääkaappi, lämmitys, kumivene.
 • Pituus 10,26 m, leveys 3,15 m
 • Koneet: 2 x 285 hv Volvo Penta Diesel.
 • Matkavauhti 22-30 somua, huippunopeus 40 solmua.

Linkkejä

» Itäisen Suomenlahden Kansallispuisto 
» Kaunissaari
» Merikeskus Vellamo
» Langinkosken Keisarillinen Kalastusmaja
» Svartholman merilinnoitus

 

Kuvagalleria

 

Online varaus

Saapuminen:
Lähtö:
Tyyppi:
Majoituskohteita:
Aikuisia:
Lapset 0-14 v.:
Kampanjakoodi:

Halvimman hinnan takuu!

Ryhmävaraukset: info@santalahti.fi, p. (05) 260 5055

Online varaus

Saapuminen:
Lähtö:
Tyyppi:
Majoituskohteita:
Aikuisia:
Lapset 0-14 v.:
Kampanjakoodi:

Halvimman hinnan takuu!

Ryhmävaraukset: info@santalahti.fi, p. (05) 260 5055