Varaa Menu

Online varaus

Halvimman hinnan takuu!

Saapuminen Jan
Lähtö Jan
Aikuisia
Lapset 0-14 v.
Kpl

+358 5260 5055 tai +358 444 010 856 / info@santalahti.fi
Tarjouspyyntö ryhmille ONLINE VARAUSTEN MAKSUTAVAT


Santa Cafe


Santa Cafe

Santa Café - koko perheen olohuone

Santa Café

Santa Café kutsuu rentoutumaan, kun haluat pitää tauon aktiviteettien parista tai hiekkarannalla loikoilusta! Santa Café on viihtyisä ”olohuone”, joka toimii myös Santalahti Resortin vastaanottona ja infopisteenä. Santa Caféssa on katettu lasiterassi sekä kaksi aurinkoterassia. Meillä myös ilmainen wifi.

Santa Caféssa on myös drinkkibaari A-oikeuksilla.

Kesäisin Santá Cafessa on herkullinen aamupala sekä maistuvia ruoka-annoksia. Suosituimpia herkkuja on mm. paistetut muikut, etanat, caesar salaatti ja nachot.

Minimarketista löytyy pieni valikoima juotavaa, grillattavaa ja naposteltavaa mukaan otettavaksi. Tarjolla on myös vauvanruokia ja herkkubaari koirille.

Itse kahvila on avoinna toukokuusta syyskuun loppuun, mutta välinevuokraus toimii tiloissa ympäri vuoden. Voit vuokrata esim. minigolf-välineet, polkupyörän, lumikengät tai sukset.

Kysy lisää:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055

Aukioloajat Oiva-raportti

Catering

Ihastuksen huokauksia herättävä juhlabuffet Villa Aavaan? Erähenkinen herkkuhetki uudella twistillä Lapin Kodassa? Tarjoamme laadukkaat catering-palvelut kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin yhteistyössä Kotkan parhaiden keittiöiden kanssa.

Santalahti Resort on tunnettu ravintolamaailman uutuuksia esittelevistä tapahtumistaan ja ennakkoluulottomista ruokaelämyksistä, jossa kaikki maut sointuvat yhteen. Keittiö yhdistää lähellä tuotetut raaka-aineet sulavasti ja mieleenjäävästi maailman makuihin.

Catering toimitukset Santalahden tiloihin vain Santalahti Resortin myyntipalvelun kautta.
Toimimme vastuullisesti ja edellytämme tarkkaan valikoiduilta catering kumppaneilta sitoutumista Santalahden arvoihin ja laatutakuuseen.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055

Catering

Grillaus

Grillaus ja piknik

Santalahti Resortissa on monia grillauspaikkoja, joissa voit viettää mukavan barbeque-hetken perheen ja ystävien kanssa. Jos grillaus ei ole se juttu, ota mukaan eväät, levitä piknikviltti nurmelle tai luontopolkujen varrelta löytyville rantakallioille meren ääreen ja rentoudu!

Santalahden hienohiekkaisella rannalla on avoimia nuotiopaikkoja ja monia mahdollisuuksia piknikiin meren äärellä. Leirintäalueella on katoksellinen grillipaikka ja mökkien lähellä kaksi grillikotaa. Grillipaikat ja -kodat ovat ympärivuotisessa käytössä, ja polttopuut kuuluvat majoitushintaan.

Kysy lisää:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055

Ravintolat

Santalahti Resortin Santa Cafésta saat kesäisin niin vanhemmille kuin muksuille maistuvia ruoka- ja snack-annoksia. Meillä on myös A- oikeudet.

Lukuisia ravintoloita löydät Kotkan keskustasta, jonne meiltä on 5 kilometrin matka. Tekipä mielesi sitten aasialaisia tai italialaisia makuja, sushia tai burgeria, tai supisuomalaista kotiruokaa, vaihtoehtoja löytyy.

Koska ravintolamaailmassa tapahtuu koko ajan, suosittelemme sinua kysymään meiltä vinkkejä ajankohtaisiin ravintoloihin vierailusi aikana!

Lisätietoja:
info@santalahti.fi
+358 5 260 5055

 

 

Lähialueen
ravintolat

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää. Hyväksy