Varaa Menu

Online varaus

Halvimman hinnan takuu!

Saapuminen Jan
Lähtö Jan
Aikuisia
Lapset 0-14 v.
Kpl

+358 5260 5055 tai +358 444 010 856 / info@santalahti.fi
Tarjouspyyntö ryhmille ONLINE VARAUSTEN MAKSUTAVAT

Perheyritys
Meidän tarina


Santalahti Resort Oy

Perheyrityksen omistaa Jukka Markkola ja Katriina Halles-Markkola

Aloitimme liiketoiminnan 15.3.1991 ja toimimme ympäri vuoden

Liikevaihto n. 1.6 miljoonaa € ja tulos on ollut aina voitollinen

Työllistämme 10-40 henkilöä sesongista riippuen

Toimimme vastuullisesti, suosimme paikallista ja maksamme verot Suomeen

  • yli 200 vuodepaikkaa
  • 5 tähden leirintäalue
  • korkeatasoisia kokoustiloja
  • catering
  • aktiviteetit
  • Lemmikkiystävällinen

Mistä kaikki alkoi

Aloittaessamme yritystoiminnan Santalahdessa vuonna 1991, toiminta oli sesonkiluonteista joka sopi meille erinomaisesti. Kesät oli töitä kellon ympäri ja talvet vapaa-aikaa, taskussa tiiliskivikännykkä ja ruutuvihko seuraavan kesän varauksille.

Talvisin toimimme lapissa alppihiihdonopettajina, matkustelimme vuorilla keski-euroopassa ja Kati vielä valmentautui aktiivisesti esteratsastuksessa.
Ja mikä tärkeintä, näimme, koimme ja opimme paljon sellaista jota halusimme tuoda omaan yritystoimintaan.
Näitä vuosia oli yhdeksän, kunnes vuosituhannen vaihteessa saimme mahdollisuuden yrityksen osakekannan täysomistukseen.

Tämä käynnisti aktiivisen yli 20 vuoden rakennus- ja kehitystyön. Teimme pitkäjänteisiä suunnitelmia, kehitimme toimintatapoja ja loimme uusia palveluita.
Laajentuminen mahdollisti toiminnan muuttumisen ympärivuotiseksi ja työntekijöille vakituiset työpaikat. Mitäpä me olisimme ilman meidän loistavaa henkilökuntaa, heidän ideoitaan ja tukeaan sekä lujaa yhteishenkeä.

Työ tuotti pian tulosta ja saimme vuonna 2003 leirintäalueelle tavoitellun viiden tähden statuksen.
Muutama vuosi myöhemmin Kotkan kaupunki myönsi meille arvostetun yrittäjäpalkinnon. Tämä tietysti lämmitti kovasti mieltä ja antoi varmuutta sille että oikealla tiellä ollaan.

Koska haluamme tarjota vieraillemme mahdollisimman miellyttävän loman on rakentaminen ja kehitystyöt jatkuneet aivan näihin päiviin asti. Uusimpia investointeja on luksushuvila Villa Aava, Santa Glass Sauna, kylmävesiallas sekä luksusta pariskunnille, Santa Glass Villas omine ulkoporealtaineen.
Haluamme tarjota myös erilaisia palveluja mm. charter – risteilyjä tai vaikkapa luvattoman helppoja juhlatilaisuuksia kaikkine tarjoiluineen.

Tärkeintä meille kuitenkin on rakkaus lajiin ja tyytyväinen asiakas, joka lomakuvia katsellessaan nostaa hymyn huulilleen vielä kotonakin.

Katriina Halles-Markkola & Jukka Markkola

Villa Aava avajaiset

Viihtyisä Kotka –kunniakirja Santalahti Resortille!

Vuoden 2019 Viihtyisä Kotka -kunniakirja on myönnetty Santalahti Resortille. Tunnustuksen myöntää vuosittain Kotkan Kauppatie ry aktiivisesta ja luovasta toiminnasta kaupungin viihtyisyyden lisäämiseksi.

Kunniakirjan perusteina on erityisesti Santalahti Resortin kehittyminen kokonaisvaltaiseksi elämykseksi, josta kotkalaiset voivat olla erityisen ylpeitä. Santalahti pystyy majoittamaan turisteja leirintäalueen teltta- ja karavaanimatkailijoista aina parhainta luksusta tavoitteleviin matkailijoihin.

Santalahti Resort on hienosti profiloitunut ja kehittynyt yritys. Sillä on myös suuri merkitys Kotkan imagon ja kaupunkikuvan kannalta. Monelle Kotkassa vierailevalle Santalahti Resort on ensimmäinen ja viimeinen kohde kaupungissa käydessä.

Santalahti Resort on Katriina Halles-Markkolan ja Jukka Markkolan perheyritys, jossa on majoitustilaa yli 200 hengelle mökeistä luksushuviloihin, leirintäalue, saunamaailma sekä kokous- ja juhlatiloja. Leirintäalueella on ollut vuodesta 2003 tavoiteltu viiden tähden status.

Yrittäjäpariskunta haluaa tarjota vierailleen mahdollisimman miellyttävän loman, joten rakentaminen ja kehitystyöt ovat jatkuneet aivan näihin päiviin asti. Uusin ja upein Villa Aava valmistui tänä vuonna. Tarjolla on myös erilaisia palveluja mm. charter–risteilyjä tai juhlatilaisuuksia kaikkine tarjoiluineen.

Kotkan Kauppatie ry

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää. Hyväksy