Varaa Menu

Online varaus

Halvimman hinnan takuu!

Saapuminen Jan
Lähtö Jan
Aikuisia
Lapset 0-14 v.
Kpl

+358 5260 5055 tai +358 444 010 856 / info@santalahti.fi
Tarjouspyyntö ryhmille ONLINE VARAUSTEN MAKSUTAVAT

Perheyritys
Meidän tarina

Mistä kaikki alkoi

  • 5 tähden leirintäalueesta
  • korkeatasoisia kokoustiloja
  • catering
  • aktiviteetit
  • hyvät yöunet

Yrityksemme tarina alkaa maaliskuusta 1991, jolloin perheyrityksen, Santalahti Resortin, perusti kaksi nuorta parikymppistä yrittäjää. Pariskunta Katriina Halles-Markkola ja Jukka Markkola aloittivat pienellä leirintäalueella ja muutamalla minigolf radalla.

Nuorilla yrittäjillä oli visio, jonka he ovat toteuttaneet ja muuttaneet todeksi suurella intohimolla, pitkillä työpäivillä ja rakkaudella yritystä kohtaan. Santalahti Resort saavutti vuonna 2003 viiden tähden leirintäaluestatuksen ja yrittäjät ovat erittäin tarkkoja siitä, että vähintään sama laadun taso täyttyy koko palvelutarjonnassa. Vähitellen, lähes 30 vuoden toiminnan aikana, he ovat nostaneet Santalahti Resortin korkealaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Tänä päivänä Santalahti Resort tarjoaa mm. korkeatasoisia saunoja, kokous- ja juhlatiloja, laadukkaat catering palvelut sekä laajan valikoiman aktiviteetteja yhteistyössä alueen parhaiden toimijoiden kanssa. Hyville yöunille tarjoamme mukavia lomamökkejä, luksushuoneistoja ja uutuutena ylellinen Villa Aava (01/2019), jossa on 2 saunaosastoa, 10 makuuhuonetta omalla wc:llä sekä mahdollisuus yli 100 henkilön tapahtumille avomerimaisemin.

”Alue erottuu korkealaatuisella palvelulla yhdistettynä henkeäsalpaavaan merinäköalaan ja Santalahden Resortin henkilökuntaan – työperheeseen, jolla yhteinen tavoite: onnelliset asiakkaat.

Yhdessä ohjaamme näkemyksemme seuraavaan 30 vuoteen ja toivomme tekevämme miljoonia onnellisia muistoja asiakkaidemme kanssa.”

Toivottaen,

Katriina & Jukka & Santalahti Resortin henkilökunta

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää. Hyväksy