Sivukartta | 

Santalahti
kesa79.jpg

Online varaus

Saapuminen:
Lähtö:
Tyyppi:
Majoituskohteita:
Aikuisia:
Lapset 0-14 v.:
Kampanjakoodi:

Halvimman hinnan takuu!

Ryhmävaraukset: info@santalahti.fi, p. (05) 260 5055

» Avaa kaikki asiakasarviot
» Arvioi meidät

» Tilaa Santalahden uutiskirje

SANTALAHDEN ASIAKASARVIOT

Kati, Helsinki
"Santalahti Resort on sopiva paikka yritystilaisuuksiin, kuten työnkehittämispäivien ja virkistyspäivien järjestämiseen. Kokoustilat ja palvelut toimivat hyvin. Majoitus upeissa huoneistossa, saunamaailma ja tunnelmallinen päivällinen Lapin kodassa olivat ihan huippua. Ja kaikki tämä upeassa rantamaisemassa ja omassa rauhassa. Kiitos hyvistä ja joustavista järjestelyistä Santalahden myynnille ja henkilökunnalle!"

Päivi
"Siisti ja hyvin hoidettu alue! Olemme vierailleet useamman kerran: telttaillen, asuntoautolla sekä mökkeillen. Leirintäalueella on hyvätasoiset palvelut ja mökeissä on monipuolinen varustus. Luontopolulla kannattaa käydä ihailemassa upeita kallioisia merimaisemia. Harrastusmahdollisuuksiakin alueelta löytyy suppailusta minigolfiin! ☺"

Tiina, Hämeenlinna
"Upea paikka, hyvä palvelu ja siisteys täysi kymppi =) Ensimmäinen kerta kaksi yötä, kiva mökki. Ensi kesänä uudelleen."

Pia
"Suosittelen!
Kiva paikka isojen ja pienten lasten kanssa! Puhelimitse sovitut asiat toteutui toiveiden mukaan mukavasti ja joustavasti :)"

Mari, Heinola
"Tultiin juhannuksen viettoon santalahteen ja ei voi muuta kun olla tyytyväinen,siisti mökki ja alueet muutenkin. Juhannus Kokko ja musiikki erinomaiset :)  Luontopolulle kannattaa mennä."

Titta
"Sijaitsi hienolla paikalla ja alue oli rauhallinen."

Riikka
"Viihtyisä ja rauhallinen paikka koiralliselle!
Viihtyisä mökki ja alue, loistavat ulkoilumahdollisuudet koiran kanssa matkustavalle."

Lasse
”Erinomainen merenrantapaikka Kotkan n. 4 km Kotkan keskustasta.”

Kirsi & kumppanit
"Haluaisin lähettää kiitokset viime viikonlopusta. Huoneisto oli aivan super ihana, siisti, tasokas jne.
Ja siellä oli muuten tosi hyvä sauna.
Luolasauna oli kanssa mieleenpainuva kokemus.
Ulkoilureitit oli mukavat ja sopivat kaikenkuntoisille.
Viikonloppu oli tosi rentouttava ja akkuja lataava.
Kiitos vielä ja mukavaa joulun odotusta."

Paula
"Koiralliselle mainio valinta.
Hienoa, että koirat olivat tervetulleita ilman lisämaksua!
Mökki oli todella siisti."

Gösta
"Upea. Meri lähellä. Hyvä mökki. Saunasta pääsee suoraan terassille. Kiva paikka. Hyvät palvelut."

Suvi
"Fantastinen
Siisteydestä!!"

Mervi
"Mahtava leirintäalue! Tulimme yhdeksi yöksi, mutta jäimmekin kahdeksi yöksi! Siistit ja mahtavat huoltotilat. Koko perhe nautti luonnosta, uimisesta, minigolfista jne.. Kaikille oli tekemistä! Suosittelen kaikille ja tulemme kyllä uudestaankin!"

Tuula
”Olimme 2vrk siellä. Paras paikka missä olemme ikinä olleet ja varmasti mennään uudestaan. Siistiä ja rauhallista, kaikki toimi.”

Eija,  Espoo
"Lerintäalue huippu hyvä: rauhallista, uimaranta lähellä, kiva kahvila. Mutta ennenkaikkea ihastuimme luontopolkuihin, jotka lähtevät leirintäalueelta merenrannalle. Upeat, vaihtelevat maisemat, näkee kuinka jääkausi on muokannut maisemaa. Merenranta suorastaan eksoottista ja luontopolut eivät ole liian pitkiä. Suosittelen! Olemme menossa Santalahteen taas parin viikon päästä nauttimaan merellisistä tunnelmasta ja luontopoluista."

Jouni,  Leppävirta
"Mietittiin minne mennään, onneksi lähdimme viettämään päivää santalahteen. Hienoa palvelua ja puitteet kunnossa :) tulemme ehdottomasti uudestaan!"

Judit,  Benalmadena
"Meillä oli jo 10 vuotta kausipaikana ja nyt myös kesäkotina Santalahti Camping. Mahtava paika ja se on totta, että Suomen paras leirintäalue. Asiallista ja ystävällistä palvelua, siisti ja lähellä kaupunkia."

Janne,  Nastola
"Yhdeksän vuotta ollaan käyty joka kesä useita kertoja..Ehdottomasti Suomen paras leirintäalue!"

Riikka,   Malmö
Pidimme mökin ja koko alueen siisteydestä, varustus ja sauna todella täyttivät odotukset erinomaisesti. Erityismaininta vielä paikan lapsiystävällisyydestä, rauhallisuudesta ja esteettisyydestä. Ehkä uimarantaa olisi pitänyt hiukan siivota ja olisimme mielellään halunneet ennen saapumistamme ilmoituksen, että saimmekin toisen mökin sen varaamamme sijasta."

Pekka
”Vierailimme Santalahdessa heinäkuussa ensimmäistä kertaa. Loistava camping -alue, kertakaikkiaan. Siistiä, väljää, meren aromia ilmassa, erinomainen aamusauna. Suomen mittakaavassa parempaa et löydä! Menkää sinne!”

Sari ja Petri Joensuu
"Olimme viime kesänä leirintämökissä pari yötä. Luulimme pärjäävämme ilman omaa vessaa / suihkua mutta seuraavan kerran kun tullaan, varaamme varmasti suihkumökin :D Upea paikka ja palvelu pelasi. Ei todellakaan moittimista."

Mia, Espoo
”Haettiin tänään meidän uusi asuntoauto ja luovutuksessa juteltiin Best Caravanin huoltopäällikön kanssa niitä näitä ja kun leirintäalueista tuli puhe, niin mainitsi, että Santalahti ehdottomasti suomen paras :) pisteet siis teille :)”

Arto, Kotka
”Varmasti Suomen paras !!”

Tarja
”Pakko laittaa isot kiitokset uusista vaunupaikoista ja uudesta huoltorakennuksesta leirintäalueella. Uudet paikat olivat niin hienoja ja siistejä kivetyksineen ja uusi huoltorakennus oli todella siisti ja hieno.
Mukava tulla uudestaan! :)”

Mika
”Vietimme viikonlopun Santalahdessa ja paikka oli juuri niin hieno kuin keskustelusta sai ymmärtääkin :). Meidän perheen mielestä ehdottomasti ykköskohde tähän mennessä käydyistä.
Varsinkin uuden puolen yleiset tilat olivat todella siistit ja mukavat.
Lapset viihtyivät myös hyvin, oli hyviä leikkipaikkoja ja uimaranta lähellä. Menemme varmasti uudelleen.”

 

FINLAND REVIEWS

Suomi maailman kärjessä
» Tilastokeskus - Suomi 100 v

Best in travel 2017
» Lonely Planet

Best Trips 2017
» National Geographic

Top 10 Happiest Countries in the World
» National Geographic 12.8.2016

Best country in the world for living
» Independent 5.7.2016

VARAUS- JA VUOKRAUSEHDOT SEKÄ OHJEET ASIAKKAILLE

» Tilaa Santalahden uutiskirje
» Rekisteriseloste

Omistaja ja vuokranantaja:
Santalahti Resort
Santalomat Oy
Santalahdentie 150
48310 Kotka
puh. +358 (0)5 260 5055
info@santalahti.fi
www.santalahti.fi
Y-tunnus 096 1304-9

Palvelemme suomen- ja englanninkielellä.

Varaus- ja peruutusehdot
Santalahti Resort noudattaa kaikkien tilojen ja palveluiden (myöhemmin lomakohde tai Santalahti) varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

1.  Varaaminen ja maksu
Online-varauksissa asiakas maksaa koko maksun yhdellä kertaa varauksen teon yhteydessä tai voi valita maksun suorituksen saavuttaessa (”maksu saavuttaessa”- tarjontaa on rajoitetusti).
Onnistuneen varauksen teon jälkeen asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiin varausvahvistuksen, varaus- ja vuokrausehdot sekä ohjeet asiakkaille sekä maksukuittauksen jos varaus on maksettu.

Puhelimitse tai sähköpostitse tehdyt varaukset maksetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa joko ennakkoon laskulla tai viimeistään saavuttaessa.

Matkatoimistovarausten varausmaksu 20% kokonaishinnasta laskutetaan heti varauksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksu erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen saapumispäivää.

Ryhmien maksut laskutetaan yleensä ennakkoon osittain tai kokonaan.

2.  Ajo-ohjeet ja aukioloajat
Ajo-ohjeet sekä aukioloajat löytyvät Santalahti Resortin internetsivuilta www.santalahti.fi.

3.  Saapuminen
Asiakkaan on esitettävä sähköposti- varausvahvistus sekä mahdollinen maksukuitti avainten tai palvelun luovutuksen yhteydessä.
Avaimet luovutetaan asiakkaalle etukäteen sovittuna ajankohtana.

Kesäsesongin ulkopuolella, kun vastaanotto ei ole avoinna ympäri vuorokauden, on avaintenluovutuksesta sovittava ennen saapumista.

Majoitus saapumisajat:

  • Lomamökit 16-, 20- ja 32 m2 klo 15.00 alkaen.
  • Huoneistot 130m2 ja Villa Aava klo 17.00 alkaen.
  • Puumajoitus ja leirintäpaikat klo 12.00 alkaen.

Asiakkaan tulee ilmoittaa Santalahdelle, mikäli saapumisaika on kello 18.00 jälkeen. Jos myöhäistä saapumisaikaa ei ole ilmoitettu vielä maksamattomissa varauksissa, on Santalahdella oikeus yrittää vuokrata kohde edelleen.

4.  Oleskelu ja varusteet
Tarkat kuvaukset lomakohteiden varustelusta on Santalahden internetsivuilla ja Online- varauksen huonekuvauksissa ja lisätiedoissa.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse. Siivouspalvelu on myös mahdollista tilata erikseen.

Hiljaisuus on klo 22.00-07.00. Myös muina aikoina häiritsevä käytös on kiellettyä ja Santalahdella on oikeus häätää häiritsevästi käyttäytyvät ilman maksun palautusta.

Ovenaukaisut Santalahden vastaanoton ollessa avoinna 0 € ja muina aikoina 50 €. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta, sarjoittamisesta ja uusista avaimista aiheutuneet todelliset kustannukset.

5.  Pois lähteminen
Avaimet on luovutettava Santalahden vastaanottoon lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.
Asiakkaan tulee huolehtia pois lähtiessä, että lomakohteen tavarat ovat paikallaan, roskat on viety pois, valot on sammutettu, ikkunat ovat kiinni ja kaikki ulko-ovet ovat lukossa.
Tarkemmat ohjeet poislähtemiseen on eteisen seinällä.

6.  Tupakointi ja lemmikit
Tupakointi on kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 500 € ja tämän lisäksi lomakohteen vuokrahinnaston hinnoin siihen asti, että tupakanhaju on saatu pois.

Lemmikkien tuonti on sallittua, mutta asiakkaan tulee huolehtia etteivät lemmikit aiheuta jälkiä lomakohteeseen. Lemmikit eivät saa oleskella saunassa, vuoteissa tai sohvilla.

Santalahti ei vastaa tupakoinnista, eläimistä tms. asiakkaille mahdollisesti aiheutuvista allergia- tms. ongelmista.

7.  Henkilömäärä
Lomakohteessa ei saa yöpyä useampi henkilö kuin on vuoteita. Teltan tai muun lisämajoituksen sekä paljun tms. käyttö pihalla on kielletty.

8.  Vahinkojen korvaus
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon sekä vahingosta johtuvat vuokranmenetykset.

9.  Mahdolliset valitukset
Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi Santalahdelle. Mikäli asia ei tule korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen Santalahdelle. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä.

Jos asiakas ja Santalahti eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Mahdolliset oikeudenkäynnit käydään Suomessa ja ensisijaisesti Kymenlaakson käräjäoikeudessa.

10.  Peruutukset
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti suomen- tai englanninkielellä sähköpostilla osoitteeseen info@santalahti.fi . Santalahti vahvistaa peruutuksen sähköpostilla ja peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun Santalahti on vahvistanut peruutuksen. Maksamaton lasku ei ole peruutus. Varauksen muuttaminen tulkitaan peruutukseksi.

Saavuttaessa maksettavat yhden lomakohteen varaukset (poislukien Villa Aava, katso alla erillisehdot):

1-6 vrk varaukset, peruutuksen ajankohta

Santalahti veloittaa sovitusta hinnasta

yli 7 vrk ennen varauksen alkua

ei kustannuksia

7-2 vrk ennen varauksen alkua

50 %

alle 2 vrk ennen varauksen alkua

100 %

yli 6 vrk varaukset, peruutuksen ajankohta

Santalahti veloittaa sovitusta hinnasta

yli 21 vrk ennen varauksen alkua

ei kustannuksia

21-14 vrk ennen varauksen alkua

50 %

alle 14 vrk ennen varauksen alkua

100 %

Ennakkomaksetut yhden lomakohteen varaukset (poislukien Villa Aava, katso alla erillisehdot):

Peruutuksen ajankohta

Santalahti veloittaa sovitusta hinnasta

yli 21 vrk ennen varauksen alkua

10 % kokonaishinnasta + 30 € toimitusmaksu

alle 21 vrk ennen varauksen alkua

100 %

Ryhmävaraukset ja Villa Aava:
Alla olevia ehtoja sovelletaan Villa Aavan varauksiin ja ryhmävarauksiin.
Ryhmävaraus = enemmän kuin yksi majoituskohde ja/tai yksi seuraavista erikseen: luolasaunamaailma, edustussaunavaraus, kokous- / juhlatilavaraus, pitopalveluvaraus, ohjelmapalveluvaraus.

Peruutuksen ajankohta

Santalahti veloittaa sovitusta hinnasta

yli 28 vrk ennen varauksen alkua

ei kustannuksia

28-14 vrk ennen varauksen alkua

50 %

alle 14 vrk ennen varauksen alkua

100 %

Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Käsittelemme kaikkia peruutuksia edellä mainituin ehdoin, oli peruuntumisen syy mikä tahansa.

Ulkomaanmaksussa mahdolliset pankkien kulut vähennetään palautettavasta summasta.

11.  Santalahden oikeus peruuttaa varaus

Mikäli asiakas ei ole maksanut laskua eräpäivään mennessä, on Santalahdella oikeus peruuttaa varaus.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Santalahti irtisanoa sopimuksen. Santalahti on velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä.
Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Santalahdelta maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Santalahti ei vastaa esitteiden/internetin mahdollisista virheistä. Pidätämme oikeuden esitteen painatuksen/internetin päivityksen jälkeen tulleisiin muutoksiin.

12. Asiakastietojen suojaus ja säilytys
Santalahti säilyttää asiakastiedot suojatusti. Majoittujien tietoja säilytetään maksimissaan kolmen (3) vuoden ajan. Henkilökunnan vaitiolovelvollisuus kattaa myös asiakastiedot. Yhteystietoja ei luovuteta yrityksestä ulos.
Lisäohjeita asukkaille on lomakohteessa eteisen seinällä.

» Tilaa Santalahden uutiskirje

Online varaus

Saapuminen:
Lähtö:
Tyyppi:
Majoituskohteita:
Aikuisia:
Lapset 0-14 v.:
Kampanjakoodi:

Halvimman hinnan takuu!

Ryhmävaraukset: info@santalahti.fi, p. (05) 260 5055

Online varaus

Saapuminen:
Lähtö:
Tyyppi:
Majoituskohteita:
Aikuisia:
Lapset 0-14 v.:
Kampanjakoodi:

Halvimman hinnan takuu!

Ryhmävaraukset: info@santalahti.fi, p. (05) 260 5055