Santalahden lahjakortit ja sarjakortit

Santalahden nettivaraamosta löydät lahjaksi unohtumattomia elämyksiä. Lahjan saaja voi itse valita sopivan ajan vierailulleen. Jos et ole ihan varma millaisesta lahjasta saaja ilahtuisi, kannattaa valita euromääräinen lahjakortti, jolloin lahjan saaja voi itse päättää mihin Santalahden elämykseen hän sen käyttää.

Lahja- ja sarjakortit ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä.

 

Tilausvahvistus
Vahvistus ostosta tulee heti tilauksen tehtyäsi sähköpostiin. Vahvistuskirjeestä pääset omalle tilille, josta voit tulostaa tai lähettää pdf lahja-/sarjakortin sähköpostiisi. Varausta tehdessä tarvitset lahja-/sarjakortin tuotenumeron, jonka näet tulostettavasta lahja-/sarjakortista (Huom! varausvahvistus ei sisällä lahjakortin tuotenumeroa).

 

Tulosta lahjakortti ystävälle
Voit myös ladata/ tulostaa lahjakortille avoimen pohjan, jolle voit kirjoittaa oman tervehdyksen. Muista kirjoittaa lahjakorttiin lahjakortin tuotenumero.
Lataa täytettävä pdf lahjakortti #1
Lataa täytettävä pdf lahjakortti #2

 

Sarjakortin lunastaminen
Sarjakortti lunastetaan Santalahden vastaanotosta näyttämällä sähköposti varausvahvistuksen pdf liitettä.

 

Lahja-/sarjakorttien varausehdot
Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta myyjän verkkokaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakorttia on jo käytetty. Käyttämättömiä lahjakortteja tai osaa niistä ei vaihdeta rahaksi.


Santalahti Resort | Santalahdentie 150, 48310 Kotka Finland | tel. +358 5 260 5055 | info@santalahti.fi

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää. Hyväksy